Trainingen met keepers zijn leuk om naar te kijken

Of het nu vrijdag of zondag is. De trainingen met de keepers zijn altijd leuk om naar te kijken. Natuurlijk is het nog veel leuker om zelf op het veld te staan en ballen te vangen. In ieder geval staan de keepers ieder weekend met plezier en passie op het veld.

Bij de zondag trainingen van 24 november was het fris. Dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Er werd weer hard gewerkt door de keepers om zo weer een stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Goed trainen betekend op den duur ook dat je goede wedstrijden gaat spelen. Bij de eerste keepersgroepen was het de bij Harkema Opende keepende Demian Hamstra die de beker mee naar huis kon nemen. Sinds maart van dit jaar zien we de in Surhuisterveen woonachtige Demian iedere zondag op het veld. Als je vragen stelt merk je al snel dat Demian het wel snapt, hij weet precies wanneer je wat moet doen. De uitvoering wordt dan ook steeds beter. De in 2010 geboren Demian zien we niet alleen stappen maken in de ontwikkeling van zijn keepershandelingen, maar ook in zijn aandacht en focus. Juist die laatste twee zijn enorm belangrijk. Een keeper moet tenslotte de hele wedstrijd heel erg goed opletten.

Demian Hamstra

Bij de tweede trainingsgroepen was het ook weer genieten op het veld. Het thema zorgde er ook voor dat je optimaal geconcentreerd moest zijn. Als sinds december 2016 zien we de in 2002 geboren Teide Kruize iedere week op de zondag. In het begin was het op de vrijdag.Zoals Teide zelf zegt vindt hij keepen “super” en wil hij erg goed worden. Teide is het type keeper dat over een enorme dosis lerend vermogen beschikt. Zijn leercurve schiet dan ook omhoog. We passen zijn omgeving aan naar een hoger vivo en Teide gaat moeiteloos mee. We zien Teide dan ook beter en beter worden. Teide speelt zijn wedstrijden sinds dit seizoen bij Be Quick 1887 na zijn overstap van Gorecht. Hij wil de beste worden, dus zoekt hij de concurrentie en de uitdaging op. Ook daar wordt hij weer beter van.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 29 november en zondag 1 december as.

Teide Kruize

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.