Op zondag naar de keeperstraining.

Elke zondag is het weer genieten op het veld. Maar natuurlijk ook voor de ouders langs het veld. Welk thema pakken ze nu weer, dat is altijd maar weer de vraag. Als je als keeper je huiswerk maakt dan hebben we altijd een thema dat daar op aansluit. Ontwikkelen doen we samen, beter worden ook. Op de zondag staan de keepers op, nemen een goed ontbijt, en dan snel naar de keeperstraining in Groningen. Geen moment laten de keepers onbenut om hun doelen te bereiken.

Tijdens de zondagstraining van 13 oktober ging de eerste beker naar Batman Jimi Meijer. Deze jonge knaap laat echt hele goede dingen zien. De focus die hij aan de dag legt is er een waar we trots op zijn.  De in 2011 geboren Jimi is pas net 8 geworden. Sinds hij in november 2018 voor het eerst met ons kwam trainen zag hij nog veel dingen om zich heen gebeuren die ook wel interessant waren. Inmiddels laat hij zich niet meer afleiden en valt hij de bal aan als een tijger. Het is mooi voor de trainers om onderdeel van deze ontwikkeling te mogen zijn. Jimi speelt zijn wedstrijden bij Zuidlaren. Jimi heeft ook een keepende broer, Sam. Die kan er overigens ook wat van. Ergens op de foto staat hij ook 🙂

Jimi Meijer

Bij de tweede keepersgroepen op zondag de 13e ging Lois Wieringa er met de beker vandoor naar huis. De in 2005 geboren Lois heeft een gigantisch ontwikkeling doorgemaakt sinds ze in juni 2018 bij het talenten team aan is gesloten. Het was nog even zoeken voor haar, vooral in het begin. Waar en hoe kan ik beter worden vroeg ze zich af. Steeds meer zien we terug op het veld waar we haar op coachen. Want 1 ding is duidelijk, ze heeft de intrinsieke motivatie om beter te worden. We zijn enorm trots op de gretigheid die ze aan de dag legt gekoppeld aan haar wil om te leren. De bij Harkemase Boys keepende Lois is ook opgenomen in de KNVB Onder 15 selectie Noord/Oost Nederland samen met Manon van der Laan (Meppen) en Ilse van Rheenen (De Weide). Het is dan ook gaaf voor de meiden dat ze ook nog eens op de zondag samen kunnen trainen en zich aan elkaar kunnen optrekken.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 18 oktober 2019.

Lois Wieringa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.