Zondagtrainingen weer vol energie

De tweede zondagtraining na de zomerbreak stond alweer op het programma op zondag 26 augustus. Het was warm, wat extra drinkpauzes en water in de nek en op het hoofd zorgden weer voor een fanatieke training met veel energie op het veld.

Tijdens de eerste keepersgroepen om 9.15 uur was het Daley Jurna die de beker mee naar huis in Bedum kon nemen. Daley speelt zijn wedstrijden dan ook voor Bedum. Daley, geboren in 2010, begon in juni met onze wekelijkste trainingen. Iedere zondag is hij dan ook aanwezig om het maximale uit zichzelf te halen. Prachtig is het dan ook voor ons als trainers te zien dat hij zijn draai helemaal heeft gevonden en zich aanpast aan de omstandigheden. Gaat het nivo omhoog dan trekt Daley zich daar goed aan op. Hard werken met de juiste focus werkt Daley aan zijn doel: beter worden.

Daley Jurna, Bedum

Bij de tweede keepersgroepen om 10-30 uur was het de bij SV Borger keepende Jasper Lokken die de beker mee kon nemen naar Drenthe. Jasper zien we overigens al een tijd. De in 2005 geboren Jasper zien we al twee jaar iedere zondag op het veld. Jasper brak zijn ellepijp en spaakbeen eind maart tijdens een van de trainingen. Sindsdien is Jasper hit de roulatie geweest. Vorige week zondag mocht hij weer keepen, tijdens het Keeperskamp van vorige week was hij, gretig als hij is, ook weer gewoon aanwezig. In de tijd dat hij geblesseerd was kwam hij toch regelmatig vanuit Borger naar onze trainingen. Zo toonde hij een enorme betrokkenheid en passie voor het keepen. Dat is wat we ook graag zien. Dat Jasper de beker krijgt is mede te danken aan zijn fantastische mentaliteit en drive om snel te herstellen.

De volgende trainingen zijn vrijdag 30 augustus en zondag 1 september as.

Jasper Lokken, Borger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.