De trainingen zijn weer hervat

Alhoewel het gros van de keepers nog op vakantie is zijn de trainingen alweer begonnen. Na een vakantie is er niets lekkerder dan weer het balgevoel terug te krijgen. De keepers zagen dan ook weer uit naar de eerste training op de vrijdag. As zondag beginnen de zondag groepen ook weer.

Door omstandigheden was er vandaag slechts 1 beker beschikbaar, de andere is nog onderweg. Bij de eerste groepen konden we een bekerwinnaar benoemen. Na koortsachtig overleg was het de bij HFC’15 keepende Sander van Staalduinen die de beker mee naar huis kon nemen. De net 9 jaar geboren Sander hadden we al vaker gezien op keepersdagen. Aan het einde van het vorige seizoen besloot hij samen met zijn ouders dat de tijd rijp was om iedere week de trainingen te volgen. Waarom valt niet zo moeilijk te raden, hij wil gewoon meer leren en uitgedaagd worden.

De aandacht die Sander heeft voor de bal is niet alleen mooi om te zien als trainers, ook is het een genot om te zien met hoeveel agressie hij op het veld staat in bijvoorbeeld een 1 tegen 1 duel. Keepers zijn niet bang, Sander is daar niet anders in. De 1e beker na de zomerbreak gaat dus mee met Sander naar huis in Groningen.

As zondag zijn de volgende trainingen.

Sander van Staalduinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.