Keepers sluiten 1e deel van de voorbereiding af en gaan op vakantie

Op 1 juni starten de keepers traditie getrouw de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo kunnen ze voor de zomervakantie nog juist wat extra aan details werken die nodig zijn om beter te kunnen worden. Zondag 7 juli waren de laatste trainingen van het 1e deel van die voorbereiding op het seizoen 2019-2020. De keepers gaan samen met ouders, vrienden of familie van een welverdiende vakantie genieten. Even geen voetbal en het lichaam de nodige rust geven. De wekelijkse trainingen worden weer hervat op vrijdag 16 en zondag 18 augustus a.s. 

De twee bekers voor Talentontwikkeling werden afgelopen vrijdag uitgereikt aan Pascal Regtien (Lycurgus) en Raya Popma (Helpman). Vandaag gingen de laatste twee bekers naar Gerben Schipper (Musselkanaal) en Sam Meijer (Zuidlaren).

Bij de keepers tot Onder 12 was het Sam Meijer (geboren in 2008) die de beker met een zelfverzekerde blik mee naar huis kon nemen. Sam is de oudere broer van Jimi Meijer. Jimi, alias de Batman, traint al wat langer bij ons dan zijn broer Sam. Nadat Jimi beter en beter werd wilde Sam het ook wel eens proberen hoe het was om de trainingen te volgen. We zien Jimi sinds november, en Sam sinds eind mei van dit jaar. Het is altijd mooi als er keepende broers zijn. Zo hebben we ook Marwin en Xander Spriensma die bij ons trainen. Sam laat zien dat hij er niet is om gewoon maar even te trainen. Duidelijk als hij is stelt hij vragen waarom we iets anders willen zien, en ervaart dan dat hij beter wordt. De leergierigheid in combinatie met zijn drive en energie zorgen ervoor dat hij snel beter kan worden. Dat de beker naar huize Meijer in Zuidlaren gaat is dan ook een mooie beloning voor de keepersfamilie.

Bij de keepers van Onder 13 en ouder was het Gerben Schipper die er wederom met de beker vandoor ging. Nadat Gerben de beker twee weken geleden ook al won was het lastig voor de trainers. Toch konden we e beker aan hem uitreiken, juist ook door zijn enorme drive en leergierigheid. De omgeving passen we continue aan om de keepers te prikkelen. Zo ook met Gerben, hij past zich echter moeiteloos aan aan het nivo en maakt dan weer een volgende stap in zijn ontwikkeling. We zien Gerben overigens sinds maart 2018 iedere zondagochtend. Dat de beker met Gerben mee de zomerbreak in gaat is een mooie stimulans en beloning voor zijn werkethiek.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 16 en zondag 18 augustus 2019. Vanaf maandag 19 augustus is het 5 daagse Keeperskamp samen met Voetbalkamp Groningen. Daar zijn nog een paar plekken vrij: https://keeperskampgroningen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.