De keeperstrainingen met de keepers zijn nog in volle gang

Alhoewel het voetbalseizoen er al op zit zijn de keepers alweer volop in training. Of nog steeds eigenlijk. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is immers alweer begonnen op 1 juni j.l. De keepertrainingen zijn dan ook nog in volle gang, de keepers willen van geen wijken weten. Zo trainen ze door tot de zomervakantie.

Zo was het ook op zondag 23 juni j.l. De keepers trainden weer volop om zich verder te ontwikkelen. Bij de eerste trainingsgroepen van 9.15 uur was het de bij VEV’67 keepende Samuel Tarmelit die de beker met een grote glimlach mee naar huis nam. Extra mooi is het dat Samuel as donderdag ook nog eens 9 jaar wordt! Dat is dubbel feest met de wisselbokaal in huis. Samuel zien we sinds februari van 2018 op onze wekelijkse trainingen. Een lange tijd heeft hij zelfs op de vrijdag en de zondag getraind omdat hij echt snel beter wilde worden. Dat beter worden gewoon lukt als je zelf graag wilt is logisch. Inmiddels is Samuel ook opgenomen in de voetbalschool van SC Cambuur in Leeuwarden waar hij iedere vrijdagmiddag ook trainingen volgt. Samuel is van de 2010 lichting. Via het Voetbalkamp Westerkwartier hoorde hij van ons. Na de eerste training was hij  superenthousiast, het is dan ook echt heerlijk om met de leergierige Samuel te mogen trainen.

Samuel Tarmelit

Bij de tweede trainingsgroepen op zondag 23 juni was het de bij Musselkanaal keepende Gerben Schipper die de beker mee naar huis nam. De gedrevenheid spat van Gerben af. Dat is niet alleen mooi om te zien, de wil om te leren is nodig als je beter wilt worden. Die wil bezit Gerben absoluut. De in Ter Apelkanaal woonachtige Gerben is van de 2004 lichting. Nadat hij zich in 2017 had opgegeven voor een keepersdag besloot hij zich ook maar eens aan een training te wagen. Sinds februari 2018 zien we hem dan ook iedere week op de zondagochtend. Als we Gerben extra prikkels geven om zich te ontwikkelen, past hij zich gewoon aan. Hij neemt dan ook geen genoegen met een redding, die redding moet wel zodanig zijn dat de bal “vast” is en er geen rebound, corner of kans wordt weggegeven. Dat fanatisme in Gerben is een vuurtje wat hij constant weer aan weet te krijgen. De beker die hij nu meeneemt is een logisch gevolg van zijn inzet en betrokkenheid.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 28 juni en zondag 30 juni a.s.

Gerben Schipper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.