Keepersclinic bij vv Leo Loon

Donderdag 11 april j.l. hadden we een keepersclinic bij vv Leo in Loon. In de ontwikkeling die de club doormaakt willen ze meer aandacht aan keepers geven, dat is een uitstekende gedachte. Het was dan ook een mooi moment voor alle jeugdkeepers van Leo om kennis te maken met de trainingsmethode van Keeping the Zero waar alles in het teken staat in het voorkomen van tegendoelpunten. Veel van de keepers die wekelijks de trainingen in Groningen volgen komen uit Assen en omgeving. Een aantal van hen was dan ook aanwezig tijdens de clinic om hun kennis over te brengen op de jeugdige doelwachters.

We werden weer gastvrij ontvangen en de opkomst was ook nog eens heel erg goed. Het plezier straalde er dan ook af tijdens de training. Voor de keepers van Keeping the Zero een mooi moment om hun leiderschap te ontwikkelen.

Voor clubs die een clinic op locatie voor de keepers willen, je kunt hem hier aanvragen:

Klik hier voor meer informatie keepersclinic op locatie

 

Keepersclinic vv Leo Loon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.