FC Emmen beloont de ontwikkeling van Marijn Klomp

De keepers die wekelijks op het veld staan in Groningen komen uit allerlei windhoeken. Van de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en inmiddels ook Duitsland komen ze op de fiets of samen met hun vader of moeder met de auto. Het is dan ook fantastisch om onderdeel te mogen zijn van de ontwikkeling van al deze talenten.

FC Emmen heeft haar weg naar Groningen inmiddels ook goed gevonden. Nadat Bas Runhart al voor FC Emmen Onder 17 keept, Sven van den Berg komend seizoen de overstap naar FC Emmen Onder 14 of 15 maakt, is de ontwikkeling van de bij FC Assen keepende Marijn Klomp ook bij de Drentse eredivisionist niet onopgemerkt gebleven.

De afgelopen periode mocht Marijn voor een stage wekelijks naar Emmen. Inmiddels is FC Emmen erg positief over zijn ontwikkeling en potentie en is zijn verblijf verlengd. Hij zal voorlopig onderdeel uitmaken van de FC Emmen voetbalschool op de woensdag.

Marijn, geboren in 2009, traint wekelijks bij Keeping the Zero op de vrijdag en de zondag.

Natuurlijk wensen we Marijn vooral heel erg veel plezier.

Marijn Klomp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.