Vrijdagtraining leidt tot ontwikkeling en bekerwinnaars

Afgelopen vrijdag was het koud tijdens de trainingen met de keepers. Dat mocht te pret natuurlijk niet drukken. Vol energie en enthousiasme werkten de keepers weer gericht aan een thema. Zo komen alle belangrijke onderdelen aan bod, alsmede haken we slim in op de dingen die we in het huiswerk van de keepers zien.

Bij de 1e trainingsgroepen was het de in 2009 geboren Felix Bakker die met de beker terug naar huis ging. Felix speelt zijn wedstrijden voor het Groningse Helpman. Felix kwam voor het eerst bij ons voor een proeftraining in april 2017, nadat hij dat had gedaan was het wel duidelijk, hij wilde echt zo graag beter worden dat we hem sindsdien iedere week op het veld zien. Gericht werken we samen aan zijn ontwikkeling. Het kiezen van de juiste positie en het verwerken van de ballen zijn dingen die samen met zijn focus steeds beter gaan. Ballen tegenhouden is tenslotte waar het om gaat en waar hij sprongen in maakt. Natuurlijk gaan we de komende tijd lekker samen verder om nog beter te kunnen worden.

Felix Bakker

Bij de 2e trainingsgroepen ging de in 2001 geboren Anrico Hoeksma met de beker onder de arm naar zijn woonplaats Oldehove. Anrico speelt maakte dit seizoen de overstap van OKVC naar GRC Groningen waar hij uitkomt in de O19. We zien hem sinds januari 2017 iedere week op het veld. Anrico is niet alleen een leuke vent, maar daagt je ook uit tijdens de training. Dat is wat we wederzijds graag doen. Hard werken, serieus zijn maar ook tijd voor een grap. Zo maakt Anrico de stappen die nodig zijn om beter te worden. En dat is te zien in zijn bereidheid tot trainen, want daar begint het proces.

Anrico Hoeksma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.