Jonne Wijma (Buitenpost) en Niels Jonker (Lewenborg) starten de week met de beker

Op de zondagen trainen we net als op de vrijdag met keepers die graag beter willen worden. Het 125 koppige talenten team traint iedere week om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. De 125 keepers komen inmiddels van 56 verschillende clubs uit de drie noordelijke provincies.

Tijdens de zondag training van 9 uur ging Jonne Wijma, spelend bij Buitenpost, met de wisselbokaal aan de haal.

Jonne WIjma

Jonne, geboren in 2009 zien we sinds augustus van dit jaar op het veld. In 2017 deed hij al eens mee met eenkeepersdag. Jonne is er inmiddels wel uit, hij wil graag de beste keeper worden en dan graag spelen voor Feyenoord. Beter worden gaat natuurlijk niet zomaar, daar moet je best veel voor doen. Huiswerk is daar een mooi voorbeeld van, net als trainingsarbeid. Jonne zien we met zijn lach en herkenbare haardos maar al te graag op het veld. Er gebeurd dan ook iets met hem zodra hij zijn handschoenen aantrekt. Als een echte killer probeert hij er alles aan te doen de ballen te pakken. Mooi is het dan ook dat zijn ontwikkeling wordt onderstreept door de beker.

Niels Jonker

Bij de keepersgroepen van 10.30 uur was het Niels Jonker, spelend bij Lewenborg, die er met de beker vandoor ging. Niels kennen we al wat langer. Hij had al een aantal keren met keepersdagen meegedaan, en zo besloot hij in de zomer van 2017 dat het tijd was om vol voor het keepen te gaan. Beter worden. En dat hij als sinds zijn 4e keeper is onderstreept zijn passie voor de bal en het voorkomen van doelpunten. Niels, geboren in 2007, deed ook al met het keeperskamp mee in de zomervakantie van dit jaar. Volgend jaar is er overigens weer een keeperskamp in de laatste week van de zomervakantie.  Niels zien we grote stappen maken, zijn focus en concentratie wordt steeds beter waardoor hij ook steeds beter in staat is de felbegeerde ZERO te houden. Niels laat dan ook zien dat je met passie je ontwikkeling kunt versnellen. Echte keepers gaan altijd door met hun passie. Dat laat Niels dan ook overduidelijk zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.