Samuel Tarmelit naar voetbalschool SC Cambuur

Het is altijd heerlijk om met keepers te trainen die gedreven zijn en beter willen worden. Zo zien we de keepers ook iedere vrijdag en zondag op het veld. Zo kwam ook de in 2010 geboren Samuel Tarmelit in februari voor het eerst bij ons trainen. Inmiddels wil hij zo graag beter worden dat hij op de vrijdag en de zondag traint.

Dat hij stappen maakt in zijn ontwikkeling is niet alleen een logisch gevolg maar ook iets om samen trots op te zijn. De bij VEV67 uit Leek keepende Samuel ontwikkelt zich zo goed dat hij wordt opgenomen in de voetbalschool van SC Cambuur.

Natuurlijk wensen we Samuel heel erg veel plezier.

Samuel Tarmelit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.