Zon, veel keepers en plezier op het veld

Tijdens de training van vandaag hadden we de keepersgroepen van 17 uur en 1815 uur samengevoegd. SKSG had een activiteit en wilde graag het veld gebruiken. Als goede buur is dat natuurlijk geen probleem. zo stonden we vandaag met 64 keepers tegelijk op het veld. Overigens prachtig om dat samen te zien. Een trainer met autopech deed aan ons plezier niets af. De zon scheen weer eens uitbundig waardoor we samen konden genieten van een heerlijke najaarszon.

Omdat we samen trainden waren er ook twee bekers te verdelen. De 1e beker ging maat de bij SJO Oldambt keepende Ivar Brons. Hij laat ons al weken zien dat hij simpelweg de beste wil worden. Door goed op te letten en goed te kijken naar andere keepers gaat het dan ook steeds beter.

De 2e beker ging naar de bij Be Quick 1887 keepende Martijn Schipper. We leerden hem vorig jaar kennen bij het Keeperskamp, daar was hij deze zomer ook weer van de partij. Direct daarna besloot hij dan toch maar om in zichzelf te investeren. Sindsdien zien we de leergierige Martijn iedere week. Dat is genieten, zowel voor hem als voor ons. Het plezier en de ambitie spatten er vanaf!

Ivar Brons (SJO Oldambt) en Martijn Schipper (Be Quick 1887)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.