Keepers hebben plezier op de trainingen

Als keeper train je hard om doelpunten te voorkomen. Daar waar mensen naar het stadion komen om doelpunten te zien doen de keepers er juist alles aan om dat niet te laten gebeuren.

Op de wekelijkse trainingen stralen de 120 keepers dan ook van plezier als er weer een doelpoging onschadelijk wordt gemaakt. Of je moet uitkomen of niet bijvoorbeeld, en dat is in de praktijk nog best lastig. Toch maken de keepers steeds beter en sneller de juiste keuzes. Bij de keepers die op vrijdag om 17 uur trainen was het de 8 jarige Samuel Tarmelit die de wisselbeker mee naar huis nam. Samuel wil zo graag een betere keeper worden dat hij zowel op de vrijdag als de zondag traint bij Keeping the Zero. Samuel speelt zijn wedstrijden bij VEV 67 uit Leek. Sinds februari zien we Samuel wekelijks op het veld, daarin zien we dat hij steeds beter doorheeft welke keuze je op welk moment moet maken.

Samuel Tarmelit

Bij de keepers die daarna trainen was het Sven van den Berg die de beker in ontvangst nam. Het mooie aan keepers is dat je de omstandigheden kunt veranderen om te zien hoe ze daar mee omgaan. Bij Sven legden we de lat hoger, hij trainde als O13 keeper met O15 en O17 keepers. Zelfs in die omgeving hield hij zich prima staande. Sven speelt zijn wedstrijden bij HFC15 uit Hoogkerk.

Sven van den Berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.