Keepers werken hard tijdens de training

De trainingen met de keepers zijn al weer in volle gang. Vrijdag 7 september was alweer de 3e week dat de keepersgroepen op de vrijdag op het veld aanwezig waren om zich zo te kunnen ontwikkelen. De vakanties zijn weer voorbij en dat was op het veld te merken. Vol passie en energie werd er weer getraind. Dat niet alles gelijk lukt is inherent aan de ontwikkeling van iedere keeper. Blijven proberen, niet opgeven en plezier hebben met elkaar. Dat is wat we doen.

Tijdens de groepen van 17 uur was het Robbin Sterenborg, spelend bij GVAV, die er met de wisselbokaal vandoor ging. Robbin laat zien hoe we het graag zien. Zelf uiterst gedreven, en daarnaast ook nog eens de andere keepers tips geven tijdens de training. Het is altijd goed als je anderen helpt in hun ontwikkeling. Samen wordt je beter als je goed naar elkaar kijkt. Robbin zit ook dit jaar weer bij de voetbalschool van FC Groningen. Een mooi compliment voor deze jeugdige keeper.

ref=”https://keepersopleiding.files.wordpress.com/2018/09/img_3103.jpg”> Robbin Sterenborg[/ca
Bij de keepersgroepen van 18.15 uur was het de altijd goed gehumeurde Troy van der Meulen die de wisselbokaal van de trainers kon ontvangen. Troy speelt zijn wedstrijden bij TLC uit Leek. Troy is al sinds 2015 op het veld te vinden, al 3 jaar werken we samen aan zijn ontwikkeling. Het is dan ook mooi dat we dit van dichtbij mogen meemaken. De zin die Troy altijd bij zal blijven is “je bent hier om te leren”. En zo is het ook, trainen is oefenen, en als je doorgaat en niet opgeeft maak je stappen in je ontwikkeling.

De volgende training is zondag 9 september.

Troy van der Meulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.