Vrijdag en zondagtrainingen met de keepers weer volop van start na de zomervakantie

Afgelopen vrijdag 31 augustus en zondag 2 september waren alweer de 2e trainingen van de keepers na de zomervakantie. Waar het de eerste week nog aardig rustig was met de keepersgroepen, was het afgelopen weekend alweer drukker. Komende week verwachten we nog meer keepers aangezien de vakanties nu echt voorbij zijn.

Daarnaast hebben zich de afgelopen twee weken 7 nieuwe keeperstalenten gemeld die wekelijks gaan trainen. Deze keepers komen van Helpman, Haulerwijk, Buitenpost, Lycurgus, Be Quick 1887, HOC en Amicitia.

Bij de keepersgroepen van 17 uur op vrijdag 31 augustus was het Levi van Bergen (TLC) die de beker mee naar huis kon nemen. Levi deed overigens ook de hele week met het Keeperskamp mee, de training van 17 uur wilde hij natuurlijk niet missen. Zijn inzet, enthousiasme en leergierigheid volgen we op de voet. De beker ging dan ook terecht mee met Levi naar huis.

Bij de keepersgroepen die daarna trainen om 18.15 was het al drukker dan om 17 uur. Het is altijd mooi om de bezetenheid van de keepers te zien op het veld. Het was uiteindelijk Thomas Vonk (HSC) die de beker in ontvangst nam. Het mooie aan keepers is dat ze zich continue willen ontwikkelen. Zo ook met Thomas, zet je hem in een andere omgeving waar mee gevraagd wordt, dan haakt hij moeiteloos aan. Een kwaliteit die hem nog ver kan brengen. De beker ging dan ook terecht mee naar Sappemeer.

Bij de zondaggroepen op 2 september scheen de zon heerlijk over het veld wat het trainen bijzonder aangenaam maakte. Er werd ook op zondag fel en hard getraind om zo weer een kleine stap vooruit te kunnen maken. Het was Teide Kruize (Gorecht) die de beker mee naar huis kon nemen. Teide leert snel en past zich makkelijk aan. Een beetje een laatbloeier eigenlijk, maar Teide laat wekelijks zien dat hij enorm gedreven is om beter te worden en zich snel keepershandelingen eigen kan maken.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 7 september en zondag 9 september.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.