Aaron Wanki (Lycurgus) wint de beker van het seizoen 2017-2018 bij de keepers van de zondag groepen.

Zondag 27 mei is de laatste training van het seizoen 2017 – 2018. Traditiegetrouw wint een van de keepers dan definitief de wisselbokaal. Tijdens de laatste vrijdag training van 25 mei gingen Mike Drenth (Noordster) en Kjell Mul (Actief) als bekerwinnaars de geschiedenis boeken in. Het seizoen 2018 – 2019 start overigens al weer op vrijdag 8 juni en zondag 10 juni. Keepers houden er nl. van om extra werk te verzetten. Daar worden ze beter van, en dat is wat ze stuk voor stuk graag willen.

Op 22 mei 2016 kwam het verzoek binnen van de toen nog 8 jarige Aaron Wanki. Hij wilde graag een proeftraining, gewoon eens kijken of hij het leuk genoeg vond, want hij wilde een betere keeper worden. Zo gezegd zo gedaan, Aaron genoot met volle teugen. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het keepers talenten team. Sinds dit seizoen traint hij zelfs op de vrijdag en de zondag zodat hij alle informatie op kan snuiven om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. De stappen die hij maakt zijn dan ook groot, Aaron wint enorm aan snelheid en focus. Maakt wekelijks zijn huiswerk en bezit de skills om beter te worden want is enorm leergierig en kritisch op zichzelf. Aaron , geboren in 2007, speelt zijn wedstrijden voor het stadse Lycurgus. De wisselbeker kreeg Aaron van de trainers uitgereikt en zal een mooie plaats krijgen bij hem thuis.

Aaron Wanki
Keepersgroepen zondag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.