Vincent Hut maakt de overstap naar SC Heerenveen

Als keeper wil je altijd het beste uit jezelf halen. Je wilt gewoon de beste worden. Belangrijk zijn voor je team. Veel doelpunten voorkomen en “The Zero” houden is waarvoor je op het veld staat. Plezier is daarbij voorwaarde om dat alles te kunnen bereiken.

Op 26 maart 2016 meldde Vincent Hut zich omdat hij deze missie had. Hij wilde de allerbeste worden. De opmerking die hij maakte op zijn aanmelding maakte ons nieuwsgierig naar wie hij was. Hij wilde profkeeper worden, zelfs zo goed als Jasper Cillessen, toen nog spelend voor Ajax uit Amsterdam. Vincent speelt zijn wedstrijden voor TLC uit Leek. De toen net 8 jaar geworden Vincent (geboren in 2008) liet al zien dat hij erg geconcentreerd was. Rustig werkend aan zijn missie. Geen moment liet hij onbenut om beter te worden. Geen training overslaand, veel bij keepersdagen aanwezig geweest en ook bij het keeperskamp zagen we hem opduiken in 2017. We zijn inmiddels iets meer dan twee jaar verder, de 10 jarige Vincent heeft zich zo goed ontwikkeld dat hij volgend seizoen de overstap mag maken naar SC Heerenveen. Vincent zal daar uitkomen voor het Onder 11 team van de Friese club.

Een mooie volgende stap voor Vincent op weg naar zijn missie. Na Duncan Baar (Pec Zwolle) en Merlijn van der Veen (FC Groningen) vertrekt het 3e talent het komende seizoen naar een betaald voetbalclub.

De technische staf wenst Vincent vooral heel erg veel plezier.

Vincent Hut

Een gedachte over “Vincent Hut maakt de overstap naar SC Heerenveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.