SV Borger is een jeugdkeeper met een beker rijker

Tijdens de zondagtraining van 25 maart ging de wisselbokaal naar de bij SV Borger keepende Jasper Lokken. We zagen hem voor het eerst in september vorig jaar toen hij naar een van onze trainingen kwam kijken. Bjorn Haddering, ook keeper bij SV Borger, zagen we kort daarvoor toetreden tot het keeperstalenten team. En dus wilde Jasper wel eens zien hoe dat ging.

Dat leek hem ook wel wat, trainen in Groningen om een betere keeper te worden. Maar dan wel op zondagochtend. Eerst maar even een proeftraining dacht hij, dan kan ik ervaren hoe de trainers zijn, hoe de ballen zijn, hoe het veld is en of het leuk is om met zoveel verschillende keepers te trainen. Jasper was gelijk verkocht. Dit is was hij wilde. Beter en beter worden in een mooie leeromgeving. Plezier en ontwikkkeling staan voorop tijdens de trainingen. En dus zijn we sindsdien samen aan de slag gegaan. Jasper is kritisch op zichzelf en maakt dan ook trouw zijn huiswerk. Stapjes maken, van daaruit stappen en van daaruit meters. De ene keer lukt iets gelijk, de andere keer lukt iets na een paar keer. Zo gaat het met keepers. Je traint, speelt en maakt fouten. Daar leer je van.

Jasper heeft met name de afgelopen weken stappen gezet in zijn ontwikkeling, en als je je doel scherp houdt word je vanzelf beloond. Enerzijds omdat je meer doelpunten voorkomt, anderzijds omdat je de beker wint.

De volgende training is vrijdag 30 maart a.s.

Jasper Lokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.