Jeugdkeeper Duncan Baar (HFC’15) op de radar bij PEC Zwolle

Als jeugdkeeper of keeper in de senioren doe je altijd je best om je te ontwikkelen. Om echt beter te worden. Iedere training is weer een moment om het maximale uit jezelf te halen en weer een stap op je eigen ladder te kunnen maken. Ook keepers als Neuer en Courtois zijn continue bezig om beter te worden. Stilstand is immers achteruitgang. Je traint niet om te trainen maar je traint omdat je beter wilt worden.

De ontwikkeling van de in 2009 geboren Duncan Baar laat zien dat je iedere periode weer een stapje op je ladder kunt zetten. Toen Duncan in oktober 2015 voor het eerst aansloot bij de keeperstalenten op de vrijdag training was hij al duidelijk. Hij wilde de beste worden. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en is deze kleine man 8 jaar geworden (in juni word hij 9). Duncan maakt al deel uit van de voetbalschool van FC Groningen.

Afgelopen week kreeg Duncan een bericht van PEC Zwolle, hij mag daar een aantal trainingen meedoen (vanaf komende week) zodat ook PEC Zwolle kan zien wat Duncan in huis heeft.

De technische staf wenst Duncan vooraf heel erg veel plezier.

Duncan Baar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.