Leon Oldersma houdt zijn doel scherp

Sinds de start van de zondagtrainingen zien we steeds meer keepers die zich willen ontwikkelen samen en met elkaar. Inmiddels telt de zondag groep alweer 35 keepers. En dat is mooi voor de keepers die elkaar op deze manier naar een hoger niveau kunnen tillen.

De wisselbeker, als stimulans voor de keeperstalenten, werd tijdens de zondagtraining gewonnen door Leon Oldersma van GRC Groningen. Leon is een van de keepers die vanaf het begin in 2014 wekelijks bij ons op het veld is te zien. Zijn doel was eind 2014 beter worden in wat hij erg leuk vindt. En dat is als keeper op het veld staan. De in 2005 geboren Leon heeft iets van Jasper Cillessen, dezelfde bouw, postuur en manier van keepen. Leon houdt keepen zoals het hoor te zijn. Simpel dus. Je valt alleen als het echt niet anders kan. We genieten als we met de keepers op het veld mogen staan. Met Leon is het altijd een genot om te trainen.

Zijn doel houdt hij steeds scherp voor ogen. Hoe kan ik zo goed mogelijk worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.