Cas Huitsing van vv Harkstede volgt extra talenten trainingen

Als keeper doe je altijd iets extra’s. Voor de training oefen je nog even je explosiviteit, na de training nog even werken aan je trap en als je niet keept bekijk je beelden van keepers om van te kunnen leren. En als het mogelijk is volg je extra trainingen om het maximale uit jezelf te halen.

En zo komen we uit bij de in 2005 geboren Cas Huitsing die zijn zijn wedstrijden inmiddels bij vv Harkstede speelt nadat hij aan het begin van het seizoen nog onder de lat stond bij FC Lewenborg.

Hij had via via gehoord dat je in Groningen extra trainingen kunt volgen om beter te worden. Want dat is wat hij graag wil. Een betere keeper worden. Sinds de eerste week van november 2017 sluit hij sindsdien trouw aan op de zondagochtend om temidden van de andere keepers plezier te maken. Met een lach op zijn gezicht volgt hij dan ook zijn trainingen.

Als iets nog niet lukt is dat helemaal niet erg, je hebt tenslotte ook moeten leren praten, fietsen en zwemmen. Zo is het met keepen ook. Als je iets wilt lukt het. Dat zien we dan ook op het veld terug bij Cas. Vastberaden als hij is stapt hij iedere week van het veld met het gevoel dat hij weer een klein beetje beter is geworden. Want een betere keeper worden is een proces. Dat is ook waarom Cas week in week uit, weer of geen weer, de extra talenten trainingen volgt.

Cas ging tijdens de zondag training van 18 februari j.l. dan ook meer dan terecht met de wisselbokaal voor talentontwikkeling en talenstimulering naar huis. Beter worden begint bij jezelf!

Cas Huitsing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.