12 jarige keeper van Helpman ontwikkeld zich

De zondagtrainingen zijn inmiddels ook weer begonnen. Met passie en lef wordt er weer door de keepers getraind, goed geobserveerd en gestimuleerd door de trainers. Want passie is iets wat de keepers nodig hebben als ze beter willen worden.

Nadat afgelopen vrijdag twee keepers van respectievelijk vv Winsum en vv Eenrum met de wisselbokaal voor Talentontwikkeling en talentstimulering aan de haal gingen, was het vandaag aan de zondagkeepers om uit te maken wie de felbegeerde bokaal een week lang in zijn bezit mag hebben. Aan het eind van het seizoen mogen drie keepers de bekers ook daadwerkelijk houden.

Vandaag was het de in 2005 geboren Thome Verpaalen die er met de beker vandoor ging. Thome keept zijn wedstrijden voor vv Helpman. We kwamen afgelopen zomer voor het eerst in contact met Thome, tijdens ons 5 daagse Keeperskamp. Thome werd tijdens deze 5 dagen nog enthousiaster over het keepersvak en besloot daarna dat hij wekelijks op hoog nivo wilde trainen om zich te kunnen ontwikkelen. En dat lukt. En hoe. Inmiddels traint hij met keepers die 1 en 2 jaar ouder zijn. Als we dat lat hoger leggen komt hij moeiteloos mee. Dat is hoe het hoort, continue prikkels krijgen om stappen te maken.

Thome krijgt de beker dan ook niet voor niets mee naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.