Dameskeeper Be Quick 1887 en Jeugdkeeper HS88 geven visitekaartje af.

Zo! De eerste trainingen van 2018 zijn achter de rug. Vrijdag 2 februari was de aftrap na een korte winterbreak.

De wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering is er natuurlijk nog steeds. Bij de keepers van de groepen die om 16.30 uur trainen op vrijdag was het de talentvolle Casper Roelfsema die er met de beker vandoor ging. Casper, geboren in 2008, verbaasd ons steeds weer. Als het nivo omhoog gaat is het Casper die moeiteloos aanhaakt. Trappen, duelkracht, sprongkracht, vangen en vasthouden, positie kiezen of brutaal zijn. Casper ontwikkelt het. Net als zijn lengte, ook dat zal zich gaan ontwikkelen. Dat de bij HS88 O11-1 keepende Casper bij de eerste training de beker mee naar huis kon nemen was een unanieme beslissing van de trainers.

Bij de keepers van de 18.00 uur groepen was het dringen geblazen. Toch konden we ook daar een keuze maken. Gretig en geconcentreerd trainend was het de bij Be Quick 1887 vrouwen 1 Melissa Edes die de beker in ontvangst kon nemen. We genieten dan ook volop van alle keepers die komen trainen omdat ze stappen willen maken. Iedere week weer. Dat er steeds meer meiden zijn die ook keeper willen zijn is fantastisch. Het vrouwenvoetbal zit ook na het gewonnen EK van 2017 enorm in een opgaande spiraal. Melissa laat ons overduidelijk zien waarom ze bij ons komt trainen. Ze wil zich simpelweg ontwikkelen tot de beste keeper. Melissa staat haar mannetje tussen de “mannen” keepers op het trainingsveld.

Zo geven beide keepers hun visitekaartje af. Ze zijn wekelijks op Corpus omdat ze de beste willen worden.

Melissa Edes
Melissa Edes, Be Quick 1887 Vrouwen 1
Casper Roelfsema
Casper Roelfsema, HS 88 O11-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.