De keepertrainingen op zondagochtend werpt zijn vruchten af

De keeperstalenten trainen wekelijks op vrijdag middag/avond en/of zondag ochtend. Want een aantal keepers trainen op beide momenten. Ten eerste omdat ze plezier hebben in het keepen, maar bovendien omdat ze beter willen worden.

Zo ontwikkelen we inmiddels keepers van 51 clubs uit de wijde regio.

De 12 jarige Ruben Visser (Bedum) is sinds juni van dit jaar Op corpus Den Hoorn te vinden op de grasmat. Waarom hij bij ons is is wel duidelijk, hij wilde zich als keeper verbeteren. Dat zien we dan ook op het veld terug, beter worden is een proces. De progressie die Ruben heeft gemaakt is goed waarneembaar. De keeper trainingen op de zondag werpen hun vruchten af. Zo zien we inmiddels een keeper die steeds meer bravoure krijgt en de ballen durft aan te vallen als dat mogelijk is. Ook zien we dat Ruben trouw zijn huiswerk maakt, en bewust bezig is met zijn proces. De Wisselbokaal van vandaag ging dan ook terecht mee naar Bedum, waar Ruben wekelijks zijn wedstrijden voor speelt.

Next training: vrijdag 8 december!

Ruben Visser
Ruben Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.