Springtime Foundation ondersteunt Keeping the Zero

Keepersschool Keeping the Zero uit Groningen leidt keepers op uit alle windstreken van de drie noordelijke provincies. Wekelijks bestormen inmiddels 112 jeugdkeepers de groene grasmat om stappen te maken in hun ontwikkeling.  

Keepen is een dure hobby; naast het lidmaatschap van de voetbalclub, de keepershandschoenen, een keeperstenue en voetbalschoenen moet ook de keepersopleiding betaald worden. Dat is niet voor iedereen zomaar op te brengen.

Keeping the Zero heeft daarom Springtime Foundation bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een tweetal keepers door bij beiden de helft van de keepersopleiding te bekostigen. Springtime Foundation wil mensen die zich in een achterstandspositie bevinden kansen bieden of een geluksmoment bezorgen.

Door deze samenwerking krijgen ook deze kinderen sportkansen! Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

Via onderstaande link is meer informatie te vinden over Springtime Foundation: http://www.springtimefoundation.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.