Scherpte bij 1 op 1 duels bij keepertraining Keeping the Zero bezorgt Finn Wekema de beker.

De zondagtrainingen met de keepers zijn om te smullen. Op een zonovergoten veld bij Stadion Stadspark (Velocitas 1897) werken de jeugdkeepers iedere zondag ochtend aan hun ontwikkeling. Zelfs als je vader jarig is, wordt er gewoon getraind. Ook als je in de middag nog een tournooi hebt, train je in de ochtend gewoon. Ook al Moet je je na afloop haasten. Juist die mentaliteit zorgt er mede voor dat er stappen worden gezet.

De wisselbokaal die we hebben, is iedere week weer iets om voor te strijden. Vandaag was het Finn Wekema, keeper van VEV’67, die de beker van zijn trainer in ontvangst kan nemen. De in 2007 geboren Finn, liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Maakt niet alleen zijn huiswerk keurig in het weekend, maar laat ook op het veld zien dat hij graag wil leren. Tijdens het thema van vandaag liet Finn zien dat hij leergierig is. Hij doet ook nog eens iets met de dingen die hem aangerijkt worden, en dat is mooi om te zien. Luisteren, kijken,uitvoeren, vragen stellen, en weten waarom je oefeningen doet. Dat alles is wordt voor Finn steeds duidelijker. Tijdens de één tegen één duels van vandaag was het mooi om de scherpte van Finn te zien. De beker gaat deze week mee naar Leek.

As vrijdag staan de volgende trainingen gepland.

Finn Wekema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.