De herfst begint goed voor de jeugdkeepers van Winsum en GVAV Rapiditas

De zomer is officieel voorbij. Op de eerste dag van de start vab de herfst was het weer een mooi gezicht om alle keepers gretig op het veld te zien. Nadat ze hun nieuwe kleding hadden gepast, daarover later meer, konden ze dan eindelijk doen wat ze het liefst de hele dag doen. Keepen! En zo veel mogelijk informatie opsnuiven van de trainers en hun medekeepers. Want je stuwt elkaar ook naar een hoger nivo.

Bij groep 1 was het de bij GVAV Rapiditas keepende Pim Bos die de beker klemvast van de trainer overnam. Pim, geboren in 2006, laat niet alleen op het veld zien dat hij een missie heeft. Ook in het maken van zijn huiswerk zien we dat terug. Leren doe je op zoveel mogelijke manieren, vragen stellen is daarbij ook belangrijk, de trainers zinn tenslotte een hulpmiddel voor je eigen ontwikkeling. We zien enorm uit naar de volgende stappen die Pim gaat maken.

Bij groep 2 was het Leroy Munters, zijn wedstrijden speelt hij voor Winsum, die de beker maar al te graag overnam van de trainersstaf. Leroy, geboren in 2002, is uit het juiste hout gesneden. Rustig als persoon, doet hij er alles aan om ook tijdens de trainingen en wedstrijden de noodzakelijke rust mee te nemen zodat hij de baas is in iedere situatie. Leroy maakt stappen, iedere week weer, dat begint met focus en de wil om te leren. Al deze elementen vinden we bij Leroy terug. De beker ging vandaag dan ook meer dan verdient mee met Leroy.

Leroy Munters

Pim Bos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.