Trio keeperstalenten actief bij FC Groningen

De keepers trainen iedere week bij hun club en spelen in het weekend hun wedstrijden met vrienden en teamgenoten. Naast hun de trainingen bij de club volgen de keepers ook nog extra trainingen op vrijdag of zondag bij Keeping the Zero. Want je wilt tenslotte beter worden, beter dan gisteren en beter dan vandaag.

We zien de keepers die hard en gedreven trainen daarom stappen maken, dat is een logisch gevolg van het pad die ze vastberaden gekozen hebben.

Mooi is het dan ook dat op dit moment een drietal keepers actief is bij de voetbalschool van FC Groningen.

Merlijn van der Veen (2007) speelt zijn wedstrijden wekelijks bij Be Quick 1887 O11-1 en gaat zijn tweede jaar in bij de FC Groningen. Merlijn zit in het laatste jaar van de voetbalschool, hij is een van de gegadigden om volgend seizoen in te stromen in het jongste team van de jeugdopleiding van FC Groningen.

Vincent Hut (2008) speelt zijn wedstrijden wekelijks bij TLC O11-1 uit Leek en gaat tevens zijn tweede jaar in bij FC Groningen.

Duncan Baar (2009) speelt zijn wedstrijden als O9 keeper wekelijks bij HFC’15 O11-3 uit Hoogkerk. Duncan gaat zijn eerste jaar in bij de voetbalschool van FC Groningen.

We wensen Merlijn, Vincent en Duncan heel erg veel plezier tijdens de trainingen op zondagochtend bij FC Groningen en bij de wedstrijden die ze gaan spelen.

Vincent Hut
Merlijn van der Veen
Duncan Baar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.