Je ontwikkeling als keeper heb je zelf in de hand

Iedere keeper wil goed worden. Beter worden dan vorige week, beter worden dan gisteren. Daarom trainen keepers niet om te trainen, maar trainen ze om beter te worden. Zoekend naar de juiste hulp middelen die ze verder kunnen brengen in hun ontwikkeling.

We kunnen de keepers van alles meegeven, beter worden begint echter altijd bij jezelf. De absolute wil hebben om iedere training beter te worden. De coaches zijn slechts een hulpmiddel die de keepers kunnen inschakelen. 

De in 2001 geboren Tobias Top, keeper van Gorecht, laat overduidelijk merken waarom hij bij ons traint. Gedreven, kritisch, altijd op tijd , veeleisend voor zichzelf en mede keepers, zoekt hij de juiste weg om stappen te maken. Tobias wint juist daarom voor de tweede keer in korte periode de wisselbeker. 
Ook de derde beker gaat dit weekend dus naar Haren, Gorecht en Be Quick eisen dit weekend alle bekers op. Tobias bepaalt zelf hoe goed hij wordt, hij is de baas van zijn eigen ontwikkeling. Hij praat met de trainers over hoe hij beter zou kunnen worden en ervaart zelf wat het beste voor hem is.

We zijn benieuwd welke keepers dit weekend hun huiswerk hebben gemaakt en volgende week gretig en gedreven trainen.

Tobias Top

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.