Sander Mulder (HFC’15 zaterdag 1) investeert in zichzelf

De zomervakantie is dan nu ook echt voorbij. Vandaag trainden de keepers weer fanatiek tijdens de zondagtraining. Het zonnetje scheen weer heerlijk over het veld en de  grasmat nodigde de keepers uit voor een lekkere training. Eerst nog gezamenlijk wat grote doelen op het veld gezet waarbij de jongste keepers ook nog eens werden gedwongen samen te werken zonder instructies. Uiteindelijk is het gelukt met een klein beetje hulp om de doelen het veld op te krijgen in Stadion Stadspark. Dat is op zondag immers de thuishaven van Keeping the Zero. De velden van Velocitas 1897. Momenteel wordt het hoofdveld aangepast van een grasveld naar een hypermodern kunstgrasveld.

Sander Mulder, keeper van HFC ’15 zaterdag 1, is al ruim een jaar trainer van de keeperstalenten bij Keepersschool Groningen. Sinds kort trainen we ook op de zondagen, dat zette Sander aan het denken. Want hij wil zichzelf ook graag verder ontwikkelen als keeper en de beste  van de competitie worden waar hij met zijn team in speelt. Sander ziet natuurlijk op welke manier wij trainen en welke onderdelen wij behandelen voor de ontwikkeling van de keepers.

Daarom greep Sander zijn kans en is hij sinds juni op zondag niet als keeperscoach maar als keeper te bewonderen. Daarbij is het mooi hoe de samenwerking tussen de keepers is. van coach naar keeper en andersom. Op deze manier kunnen de keepers nog meer van en met elkaar leren. De gretigheid die de 22 jarige Sander aan de dag legt laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Trainen doe je niet om te trainen. Trainen doe je omdat je beter wilt worden. Iedere training weer. De wisselbokaal ging dan ook terecht mee met Sander.

IMG_3090.JPG
Sander Mulder, HFC’15 Zaterdag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.