Keepers op zondagochtend ook weer gestart met trainen

Nadat afgelopen vrijdag de keepers weer zijn begonnen met trainen, hebben nu ook de zondag groepen de eerste training achter de rug. Af en toe een ferme bui liet de keepers alleen maar meer lachen, de bal glijd wat sneller, en het is heerlijk keepen als het veld goed nat is. Je glijd ook zo lekker door.

Afgelopen vrijdag gingen twee bekers naar keepers van Westerlee en Veelerveen. Vandaag was het Ilse van Rheenen die er met de beker vandoor ging. Ilse, woonachtig in Zuidveen (bij Steenwijk), liet vandaag wederom zien waarom ze met ons traint. Ze wil beter worden. Dit seizoen heeft Ilse de overstap naar d’Olde Veste 54 gemaakt waar ze in de onder 13 gaat spelen. Ilse, die droomt van een plek onder de lat in het grote Oranje, komt ook uit voor de KNVB O12 meisjesselectie. Ze heeft zelfs in de vakantie dagelijks gewerkt aan haar trap. Mooi was dan ook het moment dat ze bij het “latje” trappen gelijk de lat in het hard raakte. Beter worden komt vanuit jezelf, met focus, aandacht, luisteren, vragen stellen en veel trainen laat Ilse wekelijks zien dat ze de stappen maakt die nodig zijn om haar doel te bereiken. De komende week is de beker in Zuidveen te bewonderen. We zijn benieuwd wie volgende week de beker op gaat eisen.

Ilse van Rheenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.