Jeugdkeepers plukken de vruchten van de inzet en passie tijdens de keeperstrainingen 

De Jeugdkeepers doen wekelijks hun stinkende best om weer een klein stapje te maken in hun ontwikkeling. Zelfs nu iedereen niets doet zijn de keepers nog volledig gefocust om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Bij de 1e groep keepers tijdens de training van vandaag was het Tobias Mulder die er gretig met de wisselbokaal vandoor ging. Tobias keept zijn wedstrijden wekelijks bij Marum. Tobias is al twee jaar te vinden op de groene grasmat op Corpus. Niet alleen om beter te worden maar ook nog eens om met zijn vrienden te trainen die hij intussen  heeft gemaakt tijdens de trainingen. De ontwikkeling van keepers gaat nooit in een stijgende lijn. Nooit.  Soms gaat het goed en soms gaat het minder. Het geven en krijgen van vertrouwen als het minder gaat is belangrijk om weer een volgende stap te kunnen maken. Tobias is van het soort keepers “Never give up”.

Bij de 2e groep keepers was het Mathijs Uilkema die de beker onder de arm mee naar huis nam. Mathijs keept zijn wedstrijden komend seizoen bij GVAV onder 15-1. In juni 2015 zagen we hem voor het eerst tussen de talenten rondlopen tijdens een Proeftraining, daarna is hij nooit meer weggeweest. Mathijs laat als geen ander zien dat je door hard werken je doelen kunt bereiken en beter kunt worden. Op zijn inzet en traininghouding, luisterend oor, corrigerend gedrag naar andere keepers is niets aan te merken. Daar Krijgt hij zelfs de complimenten voor. Ook Mathijs laat zien dat de ontwikkeling als keeper met horten en stoten gaat. Keepers zijn vastberaden. En dat is Mathijs ook.

De volgende training is zondag 9 juli a.s.

Tobias Mulder samen met de trainers
Mathijs Uilkema samen met de trainers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.