Keeperstrio verdeelt de bekers over Groningen, Drenthe en Friesland

We hebben een soort van Keepers 3 daagse. Vrijdag training, zaterdag Keepersdag en zondag weer een training. Het lijkt wel alsof keepers er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dat terwijl het voetbalseizoen al voorbij is en de “voetballers” het rustig aan doen, de keepers zetten juist een stap harder.

Missie: beter worden!

Bij de eerste trainingsgroep op vrijdag was het de 9 jarige Bryan Arends die er met de beker vandoor ging. Bryan keept wekelijks zijn wedstrijden voor de Drentse club Peize. Sinds eind mei is Bryan wekelijks te vinden op groene grasmat op Corpus om zich verder te ontwikkelen. We zijn als trainers enorm tevreden over de drive en wil om beter te worden van Bryan.

Bij de tweede trainingsgroep was het de 13 jarige Mark Westra die de wisselbeker gretig in ontvangst nam. De Friese goalie speelt wekelijks zijn wedstrijden voor Buitenpost. Hij was kort geleden wat ongelukkig en zat in het gips met zijn voet. Ook Mark liet zien uit het juiste hout gesneden te zijn, binnen No time stond hij weer op het veld om te doen wat hij het liefst doet. Zelfs toen hij geblesseerd was stond hij toch langs de lijn. Dat is hoe we het graag zien. Betrokkenheid. 

Bij de zondagkeepers was het de in 2001 geboren Tobias Top die er met de bokaal vandoor ging. Tobias keept zijn wedstrijden bij Gorecht. Alhoewel Tobias pas enkele weken bij ons traint is hij een voorbeeld voor anderen omdat hij niet alleen de juiste focus aan de dag legt maar ook nog eens anderen helpt beter te worden. Ook dat is hoe we het graag zien. Samen wordt je beter, zo leer je van en met elkaar.

Zo werden de bekers mooi verdeelt over de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

De volgende training is vrijdag 7 juli a.s.

Tobias Top en trainer Peter van der Sluis
Mark Westra en trainer Germen Bouwman
Bryan Arends en trainer Sander Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.