De ontwikkeling van Jorik Smienk blijft niet onopgemerkt 

De 15 jarige Jorik Smienk pakte de wisselbeker op de zondagtraining met beide handen klemvast. Wat weer een prachtig verhaal kunnen we hier over vertellen.

De in Zuidhorn woonachtige Jorik is sinds augustus 2016 wekelijks te vinden op de groene grasmat op Corpus om zich te ontwikkelen. Eerst op de vrijdagavond, sinds een aantal weken op de zondagochtend omdat we ook die mogelijkheid sinds kort hebben. Jorik speelde als tweede jaars C junior wekelijks zijn wedstrijden bij “zijn” club Zuidhorn in de C2 (Onder 15-2). Week na week deed Jorik zijn stinkende best om stappen te maken, want hij wilde het maximale uit zichzelf halen. Aangemoedigd door de trainers maakt hij grote stappen. Begin dit jaar maakten we samen de balans op. Jorik was wel toe een een stap hogerop. Zo gezegd zo gedaan, na een aantal Proeftrainingen besloot hij zich aan te melden bij GVAV vanaf komend seizoen. Inmiddels heeft hij daar de strijd gewonnen en speelt hij in de B1 (onder 17 – 1, uitkomend in de 3e divisie). Een prachtig voorbeeld dat je zelf eigenaar bent van je ontwikkeling. Van Zuidhorn C2 naar GVAV B1. De beker ging vandaag dan ook meer dan terecht naar Jorik.

Volgende training: vrijdag 30 juni a.s.

Jorik Smienk en trainer Sander Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.