Als jeugdkeeper wil je je optimaal kunnen ontwikkelen

Als jeugdkeeper wil je je optimaal kunnen ontwikkelen. Dat doe je door te spelen op een voor jou zo hoog mogelijk nivo, daarnaast zoek je de grenzen op tijdens de trainingen zodat je voldoende uitdaging en weerstand krijgt.

Tijdens onze trainingen zoeken we altijd naar het beste voor de keepers om weer stapjes te kunnen maken. Wat heb je nodig om beter te worden, wat zien we tijdens de trainingen, wat komt naar voren uit het gemaakte huiswerk en op welke manier moet welke keeper worden benaderd om beter te kunnen worden.

Dat we plezier hebben met elkaar straalt er wel vanaf. Dat is vereiste nummer 1. Om de ontwikkeling van de jeugdige keepers verder te stimuleren hebben we de wisselbokaal. De wisselbokaal gaat van plaats naar plaats, van keeper naar keeper. Aan het einde van het seizoen kan een van de keepers de beker zelfs definitief bemachtigen en in zijn prijzenkast zetten.

Bij groep 1 was het het Florent Smid, keeper van SC Stadskanaal O11-1 die er gretig met de beker vandoor ging. De in 2006 geboren keeper is sinds september 2015 wekelijks te bewonderen op de grasmat op Corpus om zich te ontwikkelen. Stap voor stap ontwikkelt Florent zich tot een betere keeper. Want dat is wat Florent wil, beter worden. Wekelijks snelt hij daarom na schooltijd naar huis om snel naar Groningen te gaan en weer te kunnen trainen.

Bij groep 2 was het de in 2004 geboren Morris de Wit, keeper van Mamio, die er met de beker vandoor ging. Morris is zo gedreven als het maar kan, is pas sinds februari lid van het keepers talenten team, maar laat duidelijk zien dat hij bij ons is met 1 doel. Beter worden. Morris klopte zo nadrukkelijk aan de deur van de trainers dat hij de bokaal terecht mee naar huis kon nemen.

Door de Pasen wordt er as zondag niet getraind. De volgende training is vrijdag 21 april.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.