De keepers van GVAV en Helpman weten wat ze willen. Betere keepers worden.

Keepers weten altijd wat ze willen. Betere keepers worden. Altijd. Iedere training, iedere wedstrijd doen ze hun uiterste beste weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

De oe’s en a’s vlogen tijdens de vrijdagtraining weer over het veld. “Wat een prachtige bal, kom naar voren, koppie erbij, goed gedaan, je kunt veel beter, mooie trap, blijf oefenen, goed vastgehouden” zomaar een paar termen die we veel gehoord hebben van de trainers. En zo zien we de keepers stappen maken, omdat ze wekelijks bezig zijn met hun ontwikkeling.

Bij de groep van 16.30 uur was het zoals altijd genieten. Zowel voor de keepers, de ouders en de trainers. Pim Bos (2006), keeper van GVAV Rapiditas, pakte de beker met volle overtuiging nadat hij al weken laat zien dat hij goed oplet wat er tegen hem wordt gezegd en daar vervolgens ook nog eens iets mee doet.  Pim is pas sinds januari bij het keepers talenten team aangesloten en heeft net als alle keepers een duidelijke missie. Ik ben hier om beter te worden! En dat is te zien. Nagenoeg geen training overslaand is hij een keeper om rekening mee te houden.

Bij de groep van 18.00 uur was het de in 2005 geboren Dominique Westerhof die de wisselbeker onder de arm mee naar huis nam. Op aanraden van zijn keepertrainer is de bij Helpman keepende Dominique sinds januari 2015 wekelijks te vinden op de grasmat van Corpus den Hoorn. Op zijn aanmelding was hij kort maar duidelijk. Ik wil beter worden. En dat is te zien. Nagenoeg geen training overslaand is Domique een keeper om rekening mee te houden.

Iedereen heeft talent en iedereen kan beter worden. Als je gelooft in jezelf en er ook echt iets voor over hebt kun je zo goed worden als je zelf wilt. We zijn enorm trots op de ontwikkeling van deze twee jonge doelmannen die nog maar net zijn begonnen aan hun loopbaan als keeper.

Het seizoen nadert zijn einde alweer op 31 mei a.s. Niet getreurd, vanaf 1 juni beginnen we het nieuwe seizoen en trainen we door tot de zomerstop om stappen te maken als de andere keepers rusten.

Zondag 9 april starten we ook op zondagochtend met het opleiden van keepers. We zijn benieuwd welke talenten de komende tijd aan de deur gaan kloppen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.