Jeugdkeepers uit Middelstum en Hoogezand ontwikkelen zich bij Keepersschool

Dat Jeugdkeepers trainingsbeesten zijn weten we natuurlijk al. Voetballen en trainen bij hun club doen ze iedere week. Om nog beter te worden volgen ze ook nog eens de extra trainingen bij Keepersschool Groningen. Daarmee zijn het de spelers in het team met de meeste trainingsuren. Keepers slaan nagenoeg geen training over en gaan voor iedere bal. Gek worden ze ook wel eens genoemd. 

Keepers doen veel alleen. Als het team een goal maakt vieren ze dat in hun eentje. Als er een goal invliegt verwerken ze dat ook in hun eentje. Zoekend naar de oorzaak hoe ze die bal de volgende keer wel kunnen hebben. Als er met 6-1 gewonnen wordt toch een beetje chagararijnig van het veld gestapt. Omdat het veel lekkerder voor een keeper voelt om de ZERO te houden.

Bij groep 1 was het Roenly Boven uit Hoogezand die de wisselbeker met zijn bekende glimlach trots in ontvangst kon nemen van trainer Chris Weggemans. Roenly keept bij SC Stadspark in Groningen. Roenly is al sinds augustus 2015 wekelijk op de grasmat te vinden om zich te ontwikkelen, dat dat goed gaat kunnen we allemaal duidelijk zien. Het is oa prachtig om de zweefduiken van Roenly te zien, pakt de bal dan ook nog eens vast uit de lucht.

Bij Groep 2 was het Mark Kramer, keeper van Middelstum, die de beker van trainer Albert Brommer mee naar huis kon nemen. De in 2001 geboren Middelstummer is sinds oktober 2015 wekelijks op sportpark Corpus den Hoorn te vinden om de beste worden. Met veel energie en passie maakt Mark daarom stappen naar zijn doel.

Roenly Boven en trainer Chris Weggemans
Mark Kramer en trainer Albert Brommer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.