Jerome Heijnen van Velocitas naar voetbalschool FC Groningen

Keepers timmeren altijd aan de weg. Iedere training en wedstrijd wordt er wel ergens een spijker in geslagen om dingen te perfectioneren of een nieuwe plank gelegd om nieuwe dingen toe te passen. Zo is het ook met Jerome Heijnen.

Jerome is keeper van Velocitas 1897 O9-1. Nadat Jerome zich in mei 2015 melde was hij nog keeper van F7, na twee jaar in F1 gespeeld te hebben kreeg hij kort geleden een brief van FC Groningen. Vervent supporter als hij is van de plaatselijke FC werd hij daar enorm blij van. Hij mag namelijk toetreden tot de voetbalschool. Een fantastisch en mooi compliment voor de inzet en ontwikkeling van Jerome.

Jerome Heijnen stijlvol in actie tijdens de training

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.