Keepertraining jeugdkeepers altijd met plezier en passie.

De keeperstrainingen die we met de Jeugdkeepers wekelijks op vrijdag hebben zijn altijd met passie en plezier. De lachende koppies van de keepers veranderen in gedreven koppies zodra de training begint. En dat is waar de Jeugdkeepers voor komen. Ontwikkelen. En wat was het heerlijk trainingsweer met het zonnetje erbij.

Bij groep 1 was het Sam Schouwenaars, keeper van Lycurgus, die de wisselbeker deze week gretig in ontvangst nam. Al 2 jaar is de 10 jarige Sam iedere vrijdag op het veld te vinden om stappen te maken. Ook tijdens de training bleek maar weer eens waarom de boomlange Sam traint. Gaan voor iedere bal! 

Bij groep 2 was het Thijmen Hoving, keeper van Velocitas 1897, die de wisselbeker in zijn tas stopte. De 14 jarige Thijmen kwam net als Sam twee jaar geleden voor het eerst bij ons trainen. Dat gaat met zoveel plezier dat er vriendschappen en app groepen tussen de keepers zijn ontstaan. En dat is ook een mooie ontwikkeling. Keepers onder elkaar.

Sam Schouwenaars en trainer Robert Eimers
Thijmen Hoving en trainer Patrick Siepel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.