Cas Schipper (Bedum O15) naar KNVB O14

Cas Schipper, keeper van Bedum O15, is uitgenodigd door de KNVB voor het O14 team. Een mooie beloning voor de inzet van Cas.

Begin 2015 spraken we voor het eerst met Cas op het veld van vv Poolster waar hij speelde in de D1. Wat volgde was een leuk interview waarom Cas keeper is geworden. Hij sloot zich aan bij ons keeperstalenten team en gestaag volgde hij zijn pad. Wekelijks werd hij door zijn ouders van Bierum naar Groningen gebracht om beter te kunnen worden.

Niet lang daarna melde Bedum zich, die zagen de ontwikkeling en de potentie van Cas natuurlijk ook, en vroegen hem of hij in het D1 team van Bedum wilde spelen. Dat was niet aan dovemansoren gericht. Bedum speelde tenslotte op hoog nivo met de D1 en zo kon hij zelf ervaren hoe het zou zijn om op een hoger nivo te spelen. Dat ging erg goed met veel clean sheets tot gevolg.

Cas Schipper
Cas Schipper. Bedum
In het huidige seizoen werd Cas gebombardeerd tot keeper van het O15 team van Bedum. Ook nu zette hij onverzettelijk zijn missie voort. Wekelijks op de trainingen en tijdens de wedstrijden ieder moment aangrijpen om beter te worden. Intrinsiek gemotiveerd. Eind 2016 werd hij toegevoegd aan de Regio selectie voor het prestigieuze Euro Cup Delfzijl (indoor toernooi) en zo kon Cas voetballen tegen clubs als Ajax, FC Groningen, Chelsea, KV Mechelen en Werder Bremen. Ervaringen die Cas meeneemt.

Dat de KNVB hem nu uitnodigt voor de eerstvolgende wedstrijd tegen Heerenveen O14 is andermaal een mooie beloning voor de inzet van Cas.

De technische staf wenst Cas heel erg veel plezier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.