Bas Runhart op stage bij SC Cambuur

Keepers verdedigen een doel. Natuurlijk trainen ze ook met een doel. Dat is het beste uit zichzelf halen. Iedere training, iedere dag, iedere week, iedere wedstrijd, iedere maand en ieder jaar. Keer op keer jezelf willen verbeteren.

Zo is het ook met Bas Runhart, keeper van GVAV O15-1. Bas traint en speelt zijn wedstrijden met plezier. Dat is voorwaarde om beter te kunnen worden. Nadat Bas al is doorgedrongen tot de kern van de KNVB Onder 14, is Bas nu ook op de radar van Cambuur gekomen. Hij mag vanaf 9 januari op stage bij SC Cambuur om daar een plek onder de lat te bemachtigen van het Onder 15 team voor volgend seizoen.

Namens de technische staf wensen we Bas heel erg veel plezier, een mooie beloning voor zijn inzet en gedrevenheid.

 

Bas Runhart, Lewenborg
Bas Runhart, GVAV Onder 15

cambuur

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.