Jeugdige keeper en keepster van respectievelijk Peize en HFC ’15 in de prijzen.

De een na laatste training van dit seizoen hebben we al weer achter de rug. Volgende week vrijdag 27 mei hebben de we de laatste training van dit seizoen met de gretige keepers en keepsters die beter willen worden.

Echter, de keepers trainen graag. Daarom begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij ons al op 3 juni. Vanaf dat moment gaan we dan ook weer trainen, en we gaan door tot het begin van de zomervakantie. Lekker, trainen als de zon schijnt.

Volgende week zijn er dan ook twee keepers die de Wisselbokaal mogen houden. Spannend!

Vandaag ging de Wisselbokaal bij de F en E keepers naar David Liu, keeper van Peize. David is nog jong, heeft een oudere broer die ook keept, maar wil zelf ook graag beter worden en slaat nagenoeg geen training over. Proficiat David. Je hebt de Wisselbokaal meer dan verdient.

Bij de D keepers en ouder ging deze keer een keepster met de bokaal aan de haal. En dat is ook meer dan verdient. Jennifer Ruitinga is keepster van HFC 15 uit Hoogkerk en staat wekelijks haar “mannetje” tussen al die keepers. Wekelijks laat Jennifer zien dat ze stappen maakt en dat ze de drive heeft om beter te willen worden. Iedere week geeft ze 100% en ze doet absoluut niet onder voor de jongens. Voor ons als trainer is het mooi om te zien dat steeds meer meisjes besluiten keeper te worden. Inmiddels trainen er drie meisjes wekelijks tussen de jongens.

De drie meisjes keepsters trainen wekelijks met ruim honderd jongens. Dat is al stoer genoeg. Ook reden genoeg voor de keepster van SC Heerenveen om binnenkort langs te komen tijdens een training.

Gefeliciteerd Jennifer. Ga zo door!

David Liu en trainer Stan Wolfs
Jennifer Ruitinga en trainer Stefan van detr Lei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.