Als keeper train je om beter te willen worden.

Als keeper train je om beter te worden. Zodra je over de zijlijn het veld op stapt doe je twee dingen. Ten eerste ga je trainen met plezier en ga je doen wat je leuk vindt. Ten tweede probeer je iedere training weer een beetje beter te worden. De trainers zijn daarvoor een belangrijk hulpmiddel. 

Zo hebben we de Wisselbokaal om de ontwikkeling van de keepers te stimuleren. Bij de F en E keepers ging Finn Wekema, keeper van VEV’67 uit Leek met de bokaal aan de haal. Trots nam hij hem dan ook in ontvangst. Finn laat geen moment in de trainingen onbenut. Combineert daarnaast plezier met zijn ontwikkeling.

Bij de D/C/B/A keepers ging de Wisselbokaal de komende week mee naar Wildervank. Caylun Scholtens, keeper van Wildervank, laat zien dat hij graag beter wil worden. Wekelijks ruim op tijd op de trainingen aanwezig om te werken aan zijn doel. De beste worden. Dat je daarnaast ook nog eens nieuwe keepersvrienden maakt is alleen maar meegenomen.

Gefeliciteerd Finn en Caylun. Ga zo door met jullie ontwikkeling.

Over twee weken mogen twee keepers de beker houden nav hun prestaties, inzet, aanwezigheid en leergierigheid afgelopen seizoen.

Finn Wekema en trainer Chris Weggemans
Caylun Scholtens en trainer Chris Weggemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.