Ontwikkelen begint bij jezelf, de wisselbekers gaan naar Poolster en Zevenhuizen

Het is vrijdag 22 april, het weer wordt beter en de zon laat zich steeds meer zien. De competities naderen alweer z’n ontknoping. Dat maakt ons keepers niets uit. Vanaf 1 juni begint ons nieuwe seizoen alweer en trainen we wekelijks met elkaar door tot de start van de zomervakantie.

Als je een betere keeper wilt worden train je hard. En let je vooral erg goed op. Doe je je uiterste best om iedere training weer alles uit jezelf te halen. Beter willen worden begint bij jezelf, de trainers zijn daarvoor slechts een hulpmiddel.

Dat laat Daan Kooistra, keeper van Zevenhuizen E2 erg goed zien. Altijd aanwezig om ten eerste plezier te maken, kort daarop gevolgd door de absolute wil om beter te worden. De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F en E keepers dan ook naar Daan. Trots geflankeerd door trainer Wieger Sietsma van SC Heerenveen.

Bij de D keepers en ouder is het altijd dringen geblazen. Inmiddels hebben we ook een drietal keepsters in deze leeftijdscategorie. Zij doen echt niet onder voor de “mannen”. Schromen niet om het duel in te gaan, een strakke pas te geven of de bal simpel te pakken door onopvallend goed voetenwerk zodat een spectaculaire duik niet nodig is. Aniek Batema, keepster van Poolster C1 ging er met de wisselbeker vandoor. Daarmee liet ze alle mannen achter zich. Zij klopt al weken onopvallend aan de deur. Met 1 doel, beter willen worden. Opletten, inzet, uitvoering, de lat hoger leggen en het maximale van jezelf vergen. Dat doet Aniek. De beker is verdient.

 

Daan Kooistra en trainer Wieger Sietsma
  
Aniek Batema en trainer Gaby Hemsens
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.