Keepers ASC’75 ontwikkelen zich en verdienen de wisselbokaal

Keepers willen altijd beter worden. Daarom trainen ze hard en oefenen ze net zo lang tot ze iets goed kunnen. En als ze het dan kunnen dan verfijnen ze het, ze zijn kritisch en niet snel tevreden. 

De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F en E keepers naar de 8 jarige Jens Sevinga. Jens keept zowel bij WVV in Winschoten als ASC in Augustinusga. Wekelijks komt Jens naar Groningen met ruim een half uur reistijd om beter te worden. Slaat nagenoeg geen training over, weer of geen weer, Jens doet zijn uiterste best iedere week een beetje beter te worden. Want een goede keeper wordt je door goed op te letten, maar ook vooral door je intrinsieke motivatie.
Bij de D keepers en ouder ging de Wisselbokaal naar de 16 jarige  Jan Jelle van der Veen, keeper van ASC’75 B1. Jan Jelle laat ook zien dat hij zelf graag beter wil worden. Soms wat last van de armen omdat hij in de middag hout heeft gehakt, dat weerhoudt hem er echter niet van toch te gaan trainen omdat hij beter wil worden. Dat is waar het om draait. Dan ontwikkel je je automatisch. En dat is duidelijk te zien.

 

Jens Sevinga en trainer Wieger Sietsma van SC Heerenveen
  
Jan Jelle van der Veen en trainer Stefan van der Lei van FC Groningen
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.