Trainen om beter te worden. 2 Jeugdkeepers van GRC Groningen in de prijzen.

Trainen doe je voor je plezier. Zo geldt dat ook voor de keepers die wekelijks op onze keeperstrainingen aanwezig zijn. Toch is het net even iets anders. De ruim 100 keepers die wekelijks hun kunsten vertonen op Sportpark Corpus den Hoorn hebben stuk voor stuk een duidelijke missie. Beter worden!

Niet voor niets trainen ze harder en vaker als voetballers. Met oog voor details. Om de ontwikkeling van de jeugdige keepers te stimuleren en te belonen hebben we een Wisselbokaal.

Vrijdag 1 april ging de Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering bij de F en E keepers naar Seth Wattimury, keeper van GRC Groningen. Toen hij nog maar 6 was kwam hij bijna een jaar geleden opdraven tussen alle keepers. Seth weet wat hij wil. Hij wil zo goed worden in keepen als hij kan. Dat betekend veel oefenen, veel fout doen, weer veel oefenen waardoor het tenslotte lukt wat je wilt en zo stapje voor stapje beter wordt.

Bij de D keepers en ouder was het ook een keeper van GRC Groningen, ditmaal was het Chris Ridderstap. Chris is al sinds de start van onze trainingen in september 2014 een vervent aanhanger van keepen. Hij slaat nooit een training over en doet zijn uiterste best het maximale uit zichzelf te halen. De overgang van een E naar een D doel is niet even makkelijk. Door rustig te blijven  werken aan je ontwikkelpunten en de tijd te nemen om te wennen waar je precies moet staan wordt het al en stuk eenvoudiger. Chris geeft nooit op. Ook dat is nodig om een betere keeper te worden.

Proficiat jongens! De komende week staan beide bekers in de stad!

 

Seth Wattimury en trainer Wieger Sietsma

 

Chris Ridderstap en trainer Peter vd Sluis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.