Jeugdkeepers van SJS in het middelpunt 

Keepers zijn de belangrijkste mensen van een voetbalelftal. Ze dragen niet voor niets nummer 1!

 

De jeugdkeepers zijn vol aandacht

Vandaag waren we uitgenodigd door SJS uit Stadskanaal om extra aandacht te geven aan de jeugdkeepers. Zo stonden de keepers eens centraal en niet de voetballers. De keepers deden hun uiterste best de bal te vangen en vast te houden, de bal aan te vallen en de bal aan te nemen met het goede en minder goede been en deze weer te verplaatsen.

We hebben niet alleen een leuke avond gehad met elkaar maar er ook nog iets van opgestoken. Plezier en ontwikkeling gaan hand in hand. De assistent trainers waren Luc Bruins Slot (SC Stadskanaal), Yoeri Bos (SJS), Robbert Mooibroek (Velocitas), Ole Kneyber (Lycurgus) en Sebastiaan Ottens (Peize). 

 

   

  

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.