Jeugdkeepers ontwikkelen zich bij Keepersschool Groningen

Het werken met jeugdkeepers geeft ons erg veel plezier. Keepers die graag willen trainen en zich maximaal inzetten om beter te worden. Je kunt best een keer ziek zijn, of met vakantie gaan, de keepers zijn er altijd omdat ze beter willen worden.

Trainen om beter te worden op alle facetten die voor een moderne keeper belangrijk zijn. Van het voetballen, positioneel goed staan, uit je goal keepen, organiseren tot het ouderwets ballen tegen houden aan toe. De taak van de keepers is verschoven van het ballen tegenhouden naar het voorkomen van doelpunten. En dat is toch wel iets anders.

De keepers bij Keepersschool Groningen ontwikkelen zich en dat is mooi om te zien. Voor ons als trainers, maar vooral voor de keepers zelf. En natuurlijk de ouders en teamgenoten.

De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F enE keepers naar Luc Bruins Slot, keeper van SC Stadskanaal. De beker is bijna groter dan Luc zelf, hij is er blij mee! Luc is altijd op de training, concentratie is nog niet altijd even makkelijk, maar als je echt wilt kun je de focus steeds beter vasthouden.

Bij de D keepers en ouder was het Yannick Korte, keeper van HS 88, die met de beker naar Hoogezand vertrok. De beker ging trots in de auto mee naar huis. Yannick laat zien dat je je ontwikkelt als je oplet, je best doet, vragen stelt en kritisch naar jezelf durft te kijken.

 

Yannick Korte en trainer Chris Weggemans

 

Luc Bruins Slot en trainer Robert Eimers

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.