Jeugdkeepers GVAV Rapiditas en Lewenborg hebben een doel

Het mag dan wel voorjaarsvakantie zijn, en ook nog eens erg slecht en koud weer. Het weerhoudt ons, maar vooral de keepers er niet van te trainen om een volgende stap te kunnen zetten in hun ontwikkeling.

Met veel enthousiasme trainden de jonge keepers zoals gebruikelijk vandaag. Iedere training is weer een moment om je verder te kunnen ontwikkelen met natuurlijk een lach op ons gezicht. Want plezier staat voorop.

De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F en E keepers vandaag naar Duncan Baar, F keeper van GVAV Rapiditas. Duncan laat wekelijks zien dat hij graag beter wil worden, altijd als een van de eersten op het veld om nog even te kunnen oefenen met zijn medekeepers. Dat heeft hem laatst overigens een training gekost. Voor de training waren de keepers aan het voetballen, ongelukkig belande een bal via de paal hard tegen Duncan wat hem even uitschakelde. De volgende dag stond hij weer gewoon tussen de palen.

Bij de D keepers en ouder was het Francois Dieleman, keeper van FC Lewenborg, die er met de bokaal vandoor ging.  Gretig, oplettend en de absolute wil om beter te willen worden. Francois is enorm leergierig en gaat met sprongen vooruit. Dat is een beloning waard.

 

Duncan Baar en trainer Chris Weggemans
Duncan Baar en trainer Chris Weggemans
Francois Dieleman en trainer Peter vd Sluis
Francois Dieleman en trainer Peter vd Sluis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.