Keepers investeren in hun ontwikkeling

Keepers investeren in hun ontwikkeling. Altijd. Afzeggen van trainingen is sporadisch, hard trainen, met plezier en een lach trainen, serieus trainen, informatie opzuigen, praten over keepen, letten op kleine details van de keepers waar je mee traint, alles met het doel om zelf beter te worden.

De wisselbokaal voor de F en E keepers voor talentontwikkeling en talenstimulering ging naar Dannick Haverlach, keeper van BW Papenburg uit Duitsland. Dannick laat zien dat hij graag beter wil worden, zit in regionale selecties van Noord Duitsland en reist wekelijks een uur naar Groningen om nog beter te worden als hij al is. Naast de beker was er nog een leuke verassing voor Dannick. Hij kreeg de handschoenen van Wieger, keeper van SC Heerenveen.

Bij de D keepers en hoger was het Tope Rafael Obieri van Dijk, keeper van Opende B1, die er met de wisselbokaal vandoor ging. Het mooie aan Tope is dat je hem ziet genieten tijdens de trainingen door zijn grote en aanstekende glimlach. Alle keepers willen beter worden, en trekken zich op aan het nivo om zich heen. Beter willen worden heeft ook met vreugde op de training te maken.

Dannick Haverlach en trainer Wieger Sietsma
Dannick Haverlach en trainer Wieger Sietsma
Tope Rafael Obieri van Dijk
Tope Rafael Obieri van Dijk en trainer Gaby Hemsens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.